Prawa autorskie

image_pdfimage_print

Oświadczam, że jestem autorką wszystkich zdjęć zamieszczonych w witrynie.


Jakiekolwiek kopiowanie i rozpowszechnianie treści oraz fotografii zawartych na stronie bez zgody autorki jest zabronione, gdyż łamie prawa autorskie twórczyni witryny (Ustawa z dnia 4 lutego 1994 roku o prawie autorskim i prawach pokrewnych). Dozwolone jest kopiowanie tekstów i fotografii na własny, prywatny użytek.


Absolutnie niedopuszczalne jest wykorzystywanie materiałów strony w celach komercyjnych oraz w tworzeniu własnych stron internetowych!


Jeśli chcesz zamieścić na swojej stronie mój tekst lub zdjęcie, napisz do mnie.

  1. styczeń 28th, 2012 at 16:44 | #1

    Asiu —> Mąka żytnia to typ 720, mąka żytnia razowa to typ 2000. Im wyższy typ mąki, tym wyższa zawartość w mące składników mineralnych. Polecam Wikipedię: http://pl.wikipedia.org/wiki/M%C4%85ka#Typy_m.C4.85ki

    Osobiście zakwas przygotowuję z mąki żytniej razowej (typ 2000).

    Niestety nie używam automatu do chleba, więc nie orientuję się, czy i jak można użyć przepisów z mojej strony do pieczenia chleba w automacie.

    Serdecznie pozdrawiam :)

  2. styczeń 28th, 2012 at 15:56 | #2

    Witam,
    Szukając przepisu na zakwas natknęłam się na Pani stronę. Mam pytanie czym rożni się mąka żytnia od mąki żytniej razowej? Z jakich rodzajów mąk można robić zakwas i czy ma Pani przepisy na pieczywo w automacie do chleba? Pozdrawiam joanna